Zulte Waregem speelt nog 2 oefenwedstrijden op Sparta Petegem

Deinze / Zulte - Bekerwinnaar SV Zulte Waregem was al tweemaal te gast bij Sparta Petegem. Daar komen nu nog eens twee wedstrijden bij: zaterdag 15 juli tegen Waasland-Beveren en dinsdag 18 juli tegen SC Amiens uit Frankrijk. De tickets zijn enkel te koop op de wedstrijddag aan de loketten in Petegem.

Waasland-Beveren en SC Amiens zijn de laatste twee tegenstanders van de voorbereidingscampagne van Essevee. Deze beide wedstrijden worden ook gespeeld op het veld van Sparta Petegem. De Oost-Vlamingen waren daar eerder al gastheer voor onze wedstrijden tegen het eigen Sparta Petegem en tegen KSV Roeselare.

Voor zowel Zulte Waregem als Waasland Beveren is het zaterdag een interessante wedstrijd. Zulte Waregem verloor nog geen enkel wedstrijd in de voorbereiding en maakt zich stilaan op voor de Bekerwedstrijd tegen Anderlecht. Waasland Beveren met trainer Philippe Clement, die onlangs in een oefenduel Club Brugge versloeg met  2-0, zal zich ongetwijfeld ook willen meten tegen de bekerwinnaar.

  • Essevee - Waasland-Beveren: zaterdag 15 juli om 19 u, stadion Sparta Petegem, Gaversesteenweg 240 in Petegem
  • Essevee - SC Amiens: dinsdag 18 juli om 19 u op dezelfde plaats.

 

Corrigeer

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio