Sport- en Feestcomité Gottem verjongt

Sport- en Feestcomité Gottem verjongt

Van links naar rechts: Wouter Dekie, Brecht Warlop, Jetti Coppenolle, Filip Vandenberghe, David Dewitte, Christiaan Dewitte, Michaël De Coster, Christine De Ruyck (echtgenote van Christiaan), Willy De Coster en zijn echtgenote Rita Vanroose. Foto: John De Vlieger

Deinze - De kermiszondagavond in de Deinse vlas- en deelgemeente Gottem werd afgesloten met een feestelijk moment op het terras van de ambachtelijke brouwerij Sint-Canarus. Een fel verjongd Sport- en Feestcomité nam er op een passende en ludieke manier afscheid van hun voorzitter Christiaan Dewitte en van penningmeester Willy De Coster. Beiden mochten aan de bezoekers van de kermis een gratis vat Canarus uitschenken. Wie hen zal opvolgen maken de bestuursleden onder elkaar uit.

Op de foto zien we de afscheidnemende jubilarissen samen met hun echtgenotes en het fel verjongd bestuur. Christiaan en Willy geven na zoveel jaar de fakkel door aan van links naar rechts: Wouter Dekie, Brecht Warlop, Jetti Coppenolle, Filip Vandenberghe, David Dewitte, Christiaan Dewitte, Michaël De Coster, Christine De Ruyck (echtgenote van Christiaan), Willy De Coster en zijn echtgenote Rita Vanroose.

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio