FOTO. Tentoonstelling Deinze 2020 in De Leiespiegel

Wat werd er al gerealiseerd in het kader van het project 'Deinze 2020'? Welke projecten zijn op dit ogenblik in uitvoering? Wat brengt de toekomst voor Deinze? Op deze vragen krijg je een antwoord als je de tentoonstelling 'Deinze 2020' bezoekt in dienstencentrum De Leiespiegel. Vrijdagavond werd de tentoonstelling officieel geopend onder het goedkeurende oog van een sterke delegatie van het Nevelse gemeentebestuur, met burgemeester Johan Cornelis voorop.

De tentoonstelling loopt van dit weekend tot 30 september 2017 tijdens de openingsuren van De Leiespiegel. Uniek voor deze tentoonstelling is dat je toegang krijgt tot het balkon van de vierde verdieping. Vanop de skywalk werp je een blik op het centrum van Deinze en de recente vernieuwingen, maar ook op de projecten die binnenkort worden uitgevoerd. Je vindt zowel op het gelijkvloers als op de vierde verdieping verklarende affiches en pancartes. Je bereikt de vierde verdieping met de lift. Bij het uitstappen word je meteen verrast door een prachtige maquette.

De Leiespiegel is extra lang toegankelijk voor de tentoonstelling tot 22 u op 26 juli, de avond van het vuurwerk, tijdens de avondmarkt op 28 juli en op de avonden van de Kaandelconcerten, op 19 en 26 juli en op 2, 9 en 16 augustus.

Corrigeer

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio