SUP Polo tornooi bij Windsurfing Deinze

Deinze - Windsurfing Deinze organiseert op zondag 13 augustus zijn jaarlijks Summer Event. Dit jaar steken zij de dag volledig in een nieuw ‘surfkleedje’. Dat gebeurt in de vorm van een Sup Polo Tornooi voor ploegen van vier of vijf deelnemers aan en op de surfput aan de Oudenaardsesteenweg in Petegem.

Maar er zijn ook SupYoga sessies van telkens één uur. Ook speciaal voor de kinderen zijn er yogalesjes, in samenwerking met kinderyoga Kikop.  De kinderen worden ingedeeld in leeftijdsgroepen van vijf tot acht jaar en van negen tot twaalf jaar. Er zal ook een springkasteel de surfput opvrolijken.

Om deel te nemen aan het tornooi moet je je op voorhand inschrijven via de site www.windsurfingdeinze.be . De plaatsen zijn beperkt tot 16 ploegen. Deelnemen kost 10 euro per persoon. De ploegen dienen zich aan te melden om 12 u en om 13 u zullen de tornooien van start gaan.

Voor deelname aan de yoga dien je vooraf in te schrijven via lucd@windsurfingdeinze.be . Dit kost acht euro per sessie.

Om de innerlijke mens te versterken komt er 's middags een foodtruck ter plaatse. Ook na de tornooien maken foodtrucks hun opwachting om iedereen te helpen weer op krachten te komen. Zo staat iedereen weer scherp om de dag in stijl af te afsluiten met een sfeervolle Summerdrink.

Corrigeer

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio