'Marcelle', van trendy tot bohemian

'Marcelle', van trendy tot bohemian

Lien Janssens van 'Marcelle' Foto: Eddy Lefevre

Deinze - De Gaversesteenweg is een modieuze winkel rijker. Naast Optiek Lammerant en de Driespoort in de Gaversesteenweg opent op zaterdag 12 augustus ‘Marcelle’ officieel de winkeldeuren. Zaakvoerster Lien Jansens is geboren en getogen in Deinze en komt via een ommetje in Brugge en Gent terug naar haar thuisstad om haar droom te realiseren.

Lien Janssens heeft vele jaren ervaring als visual merchandiser maar koestert al altijd een passie voor mode en trends. Die wil ze nu gestalte geven in de nieuwe boetiek ‘Marcelle’, een multibrand store met trendy collecties, die zij heeft leren kennen en daarna uitgezocht via haar reishobby in steden als Kopenhagen en Parijs. Het wordt dé hotspot in Deinze voor fashionistas me pit. Die vinden er merken als Samsoe& Samsoe, Just Female, IRO, The Kooples, Anine Bing en Second Female.

Lien Janssens: ‘Kwaliteit gecombineerd met creativiteit, dé perfecte match’, dat wordt het motto van ‘Marcelle’. Van trendy tot bohemian, gecombineerd met mooie basics, vinden fashion lovers hier ongetwijfeld hun gading. De accessoires die ik aanbied maken jouw look volledig af en ik geef persoonlijk stijladvies en service.

‘Marcelle’ is open op maandag van 14 tot 18 u en van dinsdag tot zaterdag doorlopen van 10 tot 18 u. Je vindt ‘Marcelle’ op de Gaversesteenweg 38 in Deinze, tel. 09 391.94.09 of 0486.291.991 en info@marcelle-store.be en www.marcelle-store.be .Volg ‘Marcelle’ ook op Facebook en Instagram.

Corrigeer

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio