Nieuwe wijkinspecteurs in Deinze en Zulte

Nieuwe wijkinspecteurs in Deinze en Zulte

Van links naar rechts: Lobke Carless, wijk Machelen - Stephanie Boussauw wijk Deinze Centrum Zuid en Charlotte Maes, wijk Grammene - Gottem - Wontergem en een deel Petegem. Foto: www.politiedeinzezulte.be

Deinze / Zulte - De politiezone Deinze-Zulte krijgt drie nieuwe wijkinspecteurs. Vanaf 1 september is Wesley Roelens geen wijkinspecteur meer van Grammene, Gottem, Wontergem en een deel van Petegem. Hij wordt vervangen door Charlotte Maes, voormalige wijkinspecteur van Deinze Centrum Zuid. Zij wordt daar vervangen door Stephanie Boussauw. In Zulte gaat Hugo Dockers, wijkinspecteur van Machelen, met pensioen op 1 oktober 2017. Hij wordt vervangen door Lobke Carless.

De wijkinspecteur

De wijkinspecteur bekommert zich over de orde, rust en veiligheid in zijn of haar wijk. Hij of zij doet dit door zichtbaar aanwezig te zijn in uw wijk en er toezicht te houden. Het takenpakket van de wijkinspecteur omvat onder meer huisbezoeken, tussenkomen in conflicten, nuttige informatie verzamelen, het aanhoren van klachten, het controleren van personen die voorwaardelijk vrij zijn, contacten met de BIN-coördinatoren en aanwezig zijn op evenementen in de wijk.

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio