Campagne ‘Start je droomzaak in Deinze’ overtuigt nogmaals vijf nieuwe handelaars

Campagne ‘Start je droomzaak in Deinze’ overtuigt nogmaals vijf nieuwe handelaars

Foto: www.beleefdeinze.be

Deinze - Om jonge gedreven ondernemers te overtuigen een zaak te starten in Deinze, lanceerde Deinze Winkelstad begin 2017 de campagne ‘Start je droomzaak in Deinze’. De campagne boekt successen, want nu staan er opnieuw enkele handelaars in de startblokken van hun nieuwe zaak.

De campagne “Start je droomzaak in Deinze” overtuigde reeds 22 nieuwe handelaars. “Een voor een zijn het gedreven ondernemers die geloven in de stad Deinze en Deinze Winkelstad”, zegt centrummanager Chris Verghote. “Samen bespreken we hun concept en bekijken we de panden. De ondernemers zijn overtuigd van de vele troeven van Deinze: de unieke ligging aan de Leie, de vele parkeermogelijkheden in de nabijheid en de talrijke acties en evenementen.”

Nieuwe zaken

Op 6 oktober neemt Donatienne Demuynck de schoenen- en handtassenzaak Limoncello in de Stationsstraat 22 over. De nieuwe zaak zal “Limoncello by Do” heten. In de toekomst zal je er ook terecht kunnen voor advies in kleurengebruik en styling (www.limoncello.be).

Apollo Travel verhuist in oktober naar een groter pand in de Gentstraat 28. In deze zaak kan je terecht voor vakantie- en zakenreizen en lucht- en personenvervoer. Er is ook een visumdienst (www.apollotravel.be en www.rtsbelgium.be).

Ahmad Mohamad opent half oktober ‘Mayyar Barbershop’ op de Markt 129. Mannen kunnen er terecht voor een was-, knip- of scheerbeurt, een hoofd- of stoelmassage, het epileren van wenkbrauwen en het branden van oorhaartjes. Ahmad komt uit Syrië en leerde Deinze kennen als een gezellige stad met veel mogelijkheden. Hij hoopt hier zijn leven een nieuwe start te geven (www.mayyar.be).

Het verzekeringskantoor Assu-Bo bvba is momenteel gevestigd in de Dorpsstraat 28 in Astene. Op 1 november verhuist het kantoor naar Markt 100 (www.assu-bo.be).

Trimsalon Bas & Bessy, dat nu in de Gaversesteenweg gevestigd is, verhuist begin 2018 naar een pand in de Kortrijkstraat 33/1. Baasjes van honden kunnen er hun huisdier laten trimmen, wassen, knippen,… (trimsalon.basenbessy@skynet.be).

Ondernemers met vragen over een startup in Deinze of ondernemers die hun zaak wensen uit te breiden kunnen contact opnemen met de centrummanager of surfen naar www.beleefdeinze.be.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio