Piv Huvluv en Peter Decroubele te gast in Zindering

Piv Huvluv en Peter Decroubele te gast in Zindering

Piv Huvluv (tweede van rechts) samen met zijn technieker en uiterst links en recht Christian en Carine, presentatoren van 'Zindering'.. Foto: LEZ

Deinze / Zulte - Op zondag 24 september brengen Carine & Christian een nieuwe aflevering van ‘Zindering’, het maandelijks gastprogramma van UP-TO-DATE op Radio Tequila, 105,1 FM. ‘Zindering’ wordt telkens uitgezonden op de laatste zondagochtend van de maand tussen 11 en 12 u. Gasten deze maand zijn –Peter Decroubele, VRT-journalist, en Piv Huvluv, ‘Vlaanderens meest authentieke stand-up comedian’. Het thema van deze aflevering is ‘muziek & comedy ‘.

Piv Huvluv

Piv Huvluv is één van de pioniers die 20 jaar geleden het genre ‘stand-up comedy’ in Vlaanderen hebben gelanceerd. Hij is de enige comedian die in alle 7 afleveringen van ‘Comedy Casino’ op Canvas heeft meegedaan en ook de enige comedian die voor kinderen speelt van het lager onderwijs. Dat doet hij al ruim tien jaar en met groot succes. Hij speelt mee in de populaire één-tv-serie ‘Eigen Kweek’ als politieagent Stefaan, collega van Maaike Cafmeijer. Piv trad met al zijn shows op in het kader van DeinzeLacht en is daar zeer populair, net zoals in de rest van Vlaanderen. Op 16 december a.s. speelt hij in Zaal Palace zijn splinternieuwste (6de) avondvullende show met de titel ‘Zijn er nog vragen?’.

Peter Decroubele

Peter Decroubele werd in 2005 één van de vaste stemmen van Sporza, waar hij zowel live-verslaggeving deed als studiowerk en nieuwsreportages. In 2013 verhuisde hij naar de radionieuwsdienst waar hij verslag brengt over een breed scala van onderwerpen: van politiek tot cultuur in binnen- en buitenland.

Zoals steeds probeert Zindering linken te vinden tussen de twee gasten en dat levert meestal verrassende resultaten op.

Afstemmen op Radio Tequila, FM 105.1 of online via www.radiotequila.be 

Corrigeer

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio