KMSK Deinze heeft ook een hart voor het goede doel in eigen omgeving

KMSK Deinze heeft ook een hart voor het goede doel in eigen omgeving

Kathleen Gevaert, echtgenote van voorzitter Denijs Van De Weghe, in het midden, tussen Tine Soenen en Greta De Cock. Foto: LEZ

Deinze - Ter gelegenheid van de Nacht van SK Deinze op 12 november worden er steunkaarten van 5 euro verkocht ten voordele van VIBLO Leieland, een school voor buitengewoon onderwijs type basisaanbod en type 9 ( kinderen met Autisme Spectrum Stoornissen). Het gald zal besteed worden aan de (her)inrichting van een kindvriendelijke speelplaats. Aan de steunkaarten is een gratis tombola verbonden met enkele mooie prijzen. De kaarten zijn te koop in Gin Bar Tipic, Markt 105, Coiffure Au belle monde, Machelenstraat 57, John's boetiek, Kortrijkstraat 50 en Colora, Gentsesteenweg 41, bus 1, allen in Deinze. Ook op het secretariaat van KMSK Deinze, de eerste amateurclub uit de Leiestreek, Stadionlaan 5 in Deinze kan je kaarten aanschaffen.

Kathleen Gevaert, echtgenote van voorzitter Denijs Van De Weghe, is samen met twee andere dames, Tine Soenen en Greta De Cock, initiatiefnemer en organisator van de Nacht van SK Deinze. “Met groot enthousiasme en een stevige dosis ambitie geeft SK Deinze week na week het beste van zichzelf.  De massale steun van onze trouwe supporters, sponsors en vrijwilligers is hartverwarmend en zo belangrijk. Op 12 november vanaf 17 uur heffen we samen het glas op KMSK Deinze. Iedereen is hierbij welkom. Het wordt een gezellige avond met vrienden en medesupporters, met zicht op ons favoriet stukje groen in Deinze.  Na een glaasje champagne  wordt een heerlijk 3-gangendine opgediend.  Daarna is er een optreden van de coverband AB Nono en DJ Rudi S,” aldus Kathleen.

Voor een kaart betaalt men  € 100 per persoon en men steunt bovendien de  favoriete club én het goede doel.

De trekking van de tombola en de bekendmaking van het bedrag dat aan VIBLO Leieland wordt overhandigd vindt plaats op 12 november om 20 uur tijdens de Nacht van SK Deinze.

Wil je er ook bij zijn, schrijf dan in door een mail te sturen naar kathleen@kmskdeinze.be, met vermelding van het aantal gewenste kaarten. Schrijf het bedrag over op BE26 0016 0946 5729 met vermelding ‘Nacht van KMSK Deinze’ en uw naam.

Corrigeer

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio