Vier restaurants in Deinze, twee in Nevele en één in Zulte krijgen vermelding in nieuwe Gault&Millau

Vier restaurants in Deinze, twee in Nevele en één in Zulte krijgen vermelding in nieuwe Gault&Millau

Foto: www.toerisme-leiestreek.be

Deinze / Nevele / Zulte - De vijftiende editie van Gault&Millau, die maandagmiddag werd voorgesteld, bevat 1.280 adressen, waaronder 130 nieuwe. Peter Goossens en zijn restaurant Hof Van Cleve in Kruishoutem kregen voor de vijftiende keer de topscore van 19.5, een topplaats die al drie jaar gedeeld wordt met het Brusselse ‘Bon-Bon’ van Christophe Hardiquest. Ze worden op de hielen gezeten door ‘Hertog-Jan’, het enige restaurant in Vlaanderen dat een score van 19 haalde en ‘Comme Chez Soi’, goed voor een 18.5. ‘Bartholomeus’ in Knokke-Heist en ‘De Jonkman’ in Brugge kregen een 18, net als ‘Slagmolen’ in Opglabbeek en ‘Het Gebaar’ en ‘’t Zilte’ in Antwerpen.

In de regio Deinze, Nevele en Zulte krijgen De Karper in Machelen en Au Bain Marie en Gasthof Halifax in Astene een 13 en de vermelding “ vaste waarde”. Die vermelding krijgen ook D’Hoeve in Sint-Martens-Leerne en Onder de Toren in Hansbeke met een 12.

Bistro Marron in Petegem krijgt eveneens een 13, maar dan wel met de vermelding “stijger”. ’t Aards Paradijs in Merendree scoort het hoogst in onze regio als “vaste waarde” met een 16.

Hier vind je de 1280 adressen op een kaart.

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio