FOTO. Samenwerking tussen Deinze en Nevele leidt tot succesvolle Reuzenactie

Op vrijdag 1 en zaterdag 2 december organiseerden de Reuzenvrienden voor de vijfde keer hun speelgoedinzamelactie, in school Kalvertje 4 in Nevele en zaal Martinus in Deinze, ten voordele van kansarme kinderen. Opnieuw kon de actie op heel wat sympathie rekenen en werd er heel wat speelgoed ingezameld. Dankzij het extra verzamelpunt in Nevele werd het zelfs een recordeditie.

Initiatiefnemer en Deins schepen van Jeugd en Cultuur Rutger De Reu: “De vrijwilligers van de Voedselbank zorgen er dag in dag uit voor dat er in Deinze en Nevele niemand uit de boot valt. De Reuzenvrienden willen hen daar graag bij helpen. Voor deze vijfde editie sloegen inwoners van Deinze en Nevele de handen in elkaar, en dat werd meteen een groot succes. Met zo'n 15000 stukken speelgoed breken we ieder record.”

Eén van de bedrijven die actief meewerkte aan de actie is Atita Papierwaren in Driespoort Shopping Deinze. Zij lieten zien dat ze het hart op de juiste plaats hebben en steunden voor de tweede keer de Reuzenspeelgoedinzamelactie. Met het wegschenken van leuke, educatieve speelgoedjes via de Reuzenvrienden wil Atita Papierwaren nog meer kinderen gelukkig maken tijdens de eindejaarperiode.

 

Corrigeer

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio