FOTO. Ooidonk Sneukelt verzamelt €100 146 voor Kom Op Tegen Kanker

De achtste aflevering van Ooidonk Sneukelt bracht €15 940 op. Met deze laatste aflevering wilden Martin en Steven, samen met tientallen vrijwilligers, de kaap van de €100 000 ronden. En het is gelukt. Over de acht edities betekent dat een duizelingwekkende €100 146 voor Kom Op Tegen kanker. Er kwamen deze zomer maar liefst 1200 sneukelaars opdagen voor de laatste editie. De laatste cheque werd vrijdagavond overhandigd in het oud gemeentehuis aan de Leernsesteenweg in Bachte-Maria-Leerne.

De sneukeltoer was al van de eerste keer een succes. In 2009 overleed Lut, de echtgenote van Martin Quintijn en de mama van zoon Steven, aan kanker. Zij wilden daarom iets speciaal doen voor Kom Op Tegen Kanker. Acht jaar later kunnen vader en zoon Quintijn terugkijken op meer dan €100 000 schenkingen aan Kom Op Tegen Kanker.

Als afsluiter van de sneukeltocht en ter herinnering aan acht mooie jaren, werd een foto gemaakt van Martin en Steven en een honderdtal vrijwilligers. De kerstman zorgde voor de nodige muzikale ambiance. Daarna werden de aanwezigen vergast op een stuk taart en een drankje.

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio