Koen Crucke bekendste gast tijdens kerstweekend boekhandel De Standaard

Koen Crucke bekendste gast tijdens kerstweekend boekhandel De Standaard

Stefaan De Groote signeert in De Standaardboekhandel. Foto: Ive Steyaert

Deinze - Net als eind vorig jaar nodigt de Deinse De Standaardboekhandel enkele auteurs uit voor een signeersessie. Koen Crucke is nu zaterdag 16 december aanwezig van 16 tot 18 uur. Hij schetste in 'Verhalen uit het kapsolon' vanuit zijn eigen ervaringen en die van bevriende 'coiffeurs' een sprankelend beeld van het kappersbestaan. Hij signeert eveneens zijn CD 'Gouden liedjes'.

Op zondag 17 december zijn er twee signerende bezoekers.  Kristin Van Eetvelt is er met haar 'Thee bij gerechten, een culinaire belevenis' van 14:30 tot 17 uur.  Zij volgde een opleiding als theesommelier. Na diverse kookopleidingen verdiepte ze zich in het proeven van echte Chinese thee en het serveren van thee bij gerechten. 

Tezelfdertijd nodigde De Standaardboekhandel ook Deinzenaar Stefaan De Groote. Hij stelt er zijn 'Geschiedenis van Deinze en 't Land van Nevele' voor, waar Denis Pieters aan meewerkte. Het boek heeft de ambitie een breder publiek warm te maken voor de geschiedenis van deze streek. Men wil hiermee eveneens de interesse aanwakkeren voor de erfenis van talloze streekgenoten.    

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio