FOTO. Pop up art en deco shop in Machelen

SThout ofwel Steven hout, is een schrijnwerker met passie voor industrieel interieur. SThout geeft oude materialen een tweede leven, met als resultaat "industrieel re-design". ‘In mijn jarenlange constante zoektocht naar ideaal bronmateriaal schuim ik rommelmarkten, kringwinkels of stockverkopen af. Daar zoek ik naar oude spullen die mij inspireren en doen dromen. Ze moeten interessant genoeg zijn om te kunnen herwerken tot een nieuw functioneel interieurelement, waarbij ik steeds een glimlach probeer uit te lokken. Zo krijg je duurzame, nieuwe "piece-uniques" met een apart verhaal, kortweg SThout.’ Je vindt de creaties van Steven vanaf dit weekend in de Dorpsstraat in Machelen.

SThout art en deco shop brengt een korte creatieve interventie in het hart van Machelen. Steven De Meester: ‘In de Dorpsstraat in Machelen heb ik gedurende één maand een pop-up shop. Mijn SThout creaties,  industrieel meubilair en eigen interieurelementen vanuit de schrijnwerkerij zorgen voor een veelzijdige mix - voor elk wat wils.’

Er is Opendeurweekend op zaterdag 16 en zondag 17 december, telkens tussen 13 tot 18 u. De locatie is Dorpsstraat 77 in Machelen, vlak bij het oorlogsmonument. Alles wat je ziet is te koop.

Meer info op www.sthout.be of op de Facebookpagina.

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio