AUDIO. WonterWinterWandeling

AUDIO. WonterWinterWandeling

Lieven Tack, Jonas De Booserie en Frank De Vedder van Wonterwinterwandeling in de studio van Radio Tequila. Foto: Roland Aerssens

Deinze - Wonterwinterwandeling is een uniek verhaal waarbij twee Wontergemse verenigingen, tzalwerewazijn en de ouderraad van het schooltje van Wontergem, voor de derde keer de handen in elkaar slaan. Dit gebeurt om de twee jaar want er is een beurtrol met de Gezinsbond voor de kerstmarkt.

Luister hier naar het gesprek met Lieven Tack, Jonas De Booserie en Frank De Vedder in Up To Date op Radio Tequila.

Wonterwinterwandeling is een wandeling van 5 km doorheen Wontergem lang een veilige route, die ook buggyvriendelijk is. De wandeling vertrekt vanaf 16 uur op de speelplaats van Basisschool Wontergem. Alle deelnemers worden ten laatste om 20 uur terug in de school verwacht. Voor alle deelnemers aan de wandeling is er animatie en versnaperingen onderweg. En er zijn frietjes met frikandel of kaaskroket bij aankomst op school.

Als je wil meewandelen kan je inschrijven via wonterwinterwandeling2017@telenet.be. De leerlingen van Basisschool kunnen ook inschrijven via de school. Deelnemen kost €10.

Verkeer

Op zaterdag 16 december, van 16 tot 20 u, is er omwille van de wandeling alleen plaatselijk verkeer toegelaten in een deel van de Stroomkesstraat, Eikhof, Tabakstraat, Kattesteertstraat, Groeneweg en Terdonckstraat.

Corrigeer

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio