€2 voor DVC Heilig Hart

Miracle vzw steunt Music For Life

Miracle vzw steunt Music For Life

Foto: Carlo Coppejans

Deinze - ‘Dat we met Miracle vzw graag lokale verenigingen steunen bewijst het feit dat we ter gelegenheid van onze evenementen verenigingen de kans geven om mee te werken en zo hun kas te spijzen. Dit jaar willen we nog iets extra doen en zullen we, in het kader van de kaartenverkoop voor Regi Mania, een bedrag doneren via Music For Life,’ zegt Kristof Baertsoen van Miracle vzw.

Miracle vzw & Regi Mania for Life

‘Naar aanleiding van het evenement Regi Mania op 10 maart 2018 in de Brielpoort zullen we voor elk ticket dat online gekocht wordt vanaf 15 december tot 24 december om 12 u, een deel van de ticketprijs aan Music for Life schenken, meer bepaald 2 euro per verkocht ticket.’

De opbrengst van deze actie gaat naar DVC Heilig Hart in Deinze, een instelling die mensen met een verstandelijke beperking ondersteunt. Vandaag heeft deze instelling o.a. nood aan nieuw materiaal voor hun muziekdienst en dat sluit uiteraard naadloos aan bij de doelstelling van Miracle vzw, nl. muziek dichter bij de mensen brengen.

Regi Mania

Met Regi Mania brengt Miracle vzw op 10 maart 2018 een totaalspektakel naar de Brielpoort. Uiteraard speelt Regi een uitgebreide set, maar daarnaast staan ook kleppers als DJ Wout en special guest Michael Schack, o.a. drummer bij Netsky, op het programma. Lokale top-dj's J-Castle, Enko en Cultivar vervolledigen het programma dat om 20 u start en om 3 u eindigt.

Tickets kosten slechts 16 euro en zijn verkrijgbaar op www.miraclevzw.be .

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio