FOTO. Radio Tequila 2.0

Een nieuw jaar, een nieuw geluid. Radio Tequila 2.0 nam zijn plaats op de FM-band opnieuw in op dinsdag 2 januari om 14 u na een drietal dagen stilte. Ondertussen was er hard gewerkt. De zender in Deinze werd net voor 14 u opgestart op FM 106.2. Jo Van Langeveld deed vervolgens de legendarische start van 11 april 1982, toen nog in Kruishoutem, over en begroette de luisteraars met dezelfde plaat: "Felicita" van Al Bano & Romina Power. Nog voor 15 u werd ook de zender in Aalter opgestart op FM 107.8. Op beide frequenties kan je tot 31 december 2026 de programma's van Radio Tequila beluisteren. Via RDS worden beide frequenties op elkaar afgestemd.

Vanaf woensdag 3 januari brengt de lokale zender een volledig vernieuwd programmaschema. Muziek en lokale info van en voor de regio's Deinze en Aalter zijn daarbij de troefkaarten van het station.

Wie zijn info kwijt wil op Tequila kan die doormailen naar info@radiotequila.be .

Als je buiten het bereik bent van beide frequenties kan je natuurlijk ook nog altijd blijven luisteren via de app op de website www.radiotequila.be of via de app Radio Belgium.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio