Zulte heft het glas op 2018

Zulte heft het glas op 2018

Foto: Allround Photoservice Kurt

Zulte - Het gemeentebestuur van Zulte nodigt ook dit jaar weer alle inwoners van Zulte uit om zondagmorgen het nieuwe jaar 2018 feestelijk in te zetten met een hapje en een drankje. Dit jaar heeft de nieuwjaarsreceptie plaats op het Leieplein in Machelen.

Op zondag 7 januari 2018 heffen de Zultenaars het glas op een voorspoedig 2018. Dit jaar vormt het Leieplein in Machelen de locatie. Lokale verenigingen zorgen opnieuw voor spijs en drank tegen democratische prijzen. Het gemeentebestuur zelf deelt aan alle aanwezigen vier bonnetjes uit, die men kan inruilen voor een hapje of een drankje.

Er wordt voor zondagmorgen regen voorspeld, maar er is een tent voorzien om in dat geval toch in het droge van jouw natje en droogje te kunnen genieten. Ook aan de kraampjes zullen er hier en daar extra partytenten staan.

De receptie begint om 10 uur en eindigt om 14 uur. Dit is het ideale moment om even kennis te maken met het gemeentebestuur, een babbeltje te slaan of nieuwjaarswensen uit te wisselen met vrienden, buren of kennissen. Alle Zultenaren zijn welkom.

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio