Première nieuw praatprogramma

VIDEO. ‘De Rode Avond’ met Willem De Graeve op Tequila

VIDEO. ‘De Rode Avond’ met Willem De Graeve op Tequila

Willem De Graeve (© Daniel Fouss/Stripmuseum) Foto: Willem De Graeve

Deinze / Nevele / Zulte - Radio Tequila heeft sedert 1 januari niet alleen nieuwe frequenties. Ook de programmatie is grondig gewijzigd. Elke eerste en derde donderdag van de maand bijvoorbeeld, tussen 19 en 20 u, praat Yves Van Durme live op Radio Tequila met een gast over wat haar of hem boeit in de muziek. Op donderdagavond 18 januari is Willem De Graeve te gast. Deze Deinzenaar is directeur in het Belgisch Stripcentrum in Brussel. Wellicht schuiven ook Kiekeboe, Suske en Wiske, Jommeke en Kuifje dan mee aan in de radiostudio van Tequila.

Willem De Graeve gaat donderdagavond in gesprek met Yves Van Durme: ‘Hij brengt zijn muziekkeuze mee en licht die keuze ook toe, waardoor we het ook zullen hebben over 'het leven'. Yves Van Durme inspireerde zich voor een stuk op ‘Goestingen’, het maandelijkse live avondprogramma, waarin Geert Walgraeve drie jaar lang vaak tot op het (muzikale) bot ging van bekende Deinzenaars.

Op het einde van de uitzending vraagt Yves aan Willem om live en onverwacht een kennis op te bellen met de vraag om ook eens langs te komen, voor de Rode Avond op donderdag 15 maart. Die avond speelt Willem De Graeve dan medepresentator.

En waarom het programma ‘De Rode Avond’ heet? Je ontdekt het zelf als je donderdagavond tussen 19 en 20 u afstemt op 106,2 FM in Deinze of 107,8 FM in Aalter.

Corrigeer

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio