Update

Kampioenschappen van Deinze kaarten en teerlingen

Deinze - K&T Sint-Hubert organiseert dit weekend, in zaal Ter Wilgen in de Poelstraat in Petegem, de kampioenschappen van Groot Deinze kaarten en teerlingen. Op zondagnamiddag is er ook wafelbak.

Kampioenschappen

Christian Lachaert: ‘Op zaterdag 17 februari en zondag 18 februari organiseren wij de kampioenschappen van Groot Deinze kaarten en teerlingen. Het kampioenschap kaarten is een tornooi van twee dagen, op zaterdag om 19 u en op zondag om 14.30 u. Het kampioenschap teerlingen is alleen op zondagnamiddag om 14.30 u. Voor beide kampioenschappen bieden wij een prijzenpot aan van €750. Op zondagnamiddag maken we het echt aangenaam met een wafelbak: een wafel met boter/suiker met een koffie voor slechts €3. Om verrassingen te voorkomen, kan men hiervoor de wafels op voorhand bestellen via 0473/72 61 39. Uiteraard is iedereen welkom in zaal Ter Wilgen.’

Comedy in Ter Wilgen

Op vrijdag 9 maart om 20 u is er opnieuw “Comedy in Ter Wilgen”. Comedy 2018 steekt in een nieuw kleedje en wordt vast een unieke belevenis. Er is een ludieke modeshow met bekende en minder bekende Deinzenaren, gepresenteerd door Marianne De Wulf en Rita Vancaneghem, met ambiance op de catwalk. In een tweede deel brengen buikspreker Gert Boullart & Lowie een show vol verrassingen en amusement. Een toegangsticket kost € 10 en je steunt hiermee het goede doel ‘Iedereen tegen kanker’. Een ticket bestellen kan via 0473/72 61 39.

Rotterdam

Op zaterdag 28 en zondag 29 april gaat de club op weekend naar Rotterdam. Christian: We maken er een mooi avontuur van en verkennen de wereldstad met een gids die al vanuit Deinze met ons meereist. We overnachten op een cruiseschip dat voor anker ligt en uitgebouwd is tot een luxehotel. Daar krijgen we ook een rondleiding achter de schermen van dit schip. Deze uitstap omvat het bezoek aan de markthal, een stadrondrit, het maritiem museum, een haventocht tussen de containers, panoramisch zicht vanuit de Euromast, autocar, alle toegangstickets, taksen, ontbijt, tweemaal middagmaal en dinerbuffet, overnachting en gidsen. Inschrijven kan via 473/72 61 39.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio