Deinse handelaars stellen lente- en zomercollectie voor

FOTO. Fashion Night in de Brielpoort

Deinze Winkelstad, de stad Deinze en zeventien Deinse handelaars werken samen voor de Fashion Night, een professionele modeshow. Op dinsdagavond 20 februari zijn de lente- en zomercollecties te zien op de catwalk in de Brielpoort. Kaarten kosten € 20 in voorverkoop bij de deelnemende handelaars en aan het onthaal van dienstencentrum Leiespiegel.

Deinze Winkelstad heeft een uitgebreid aanbod aan kledij, modeaccessoires, zoals schoenen, brillen of hoeden, en lingerie. Om iedereen kennis te laten maken met de lente-en zomercollecties 2018 organiseren Deinze Winkelstad, stad Deinze en zeventien Deinse handelaars een professionele modeshow op 20 februari 2018: de Fashion Night.

Deelnemende handelszaken

“Fashion Night verloopt in samenwerking met La Strada en uiteraard alle deelnemende handelaars. Er was ruimte voor zeventien handelaars en op enkele dagen waren alle plaatsen ingevuld,” stelt Chris Verghote, centrummanager van Deinze Winkelstad. Dominique Fashion, Molders, G Brand, Grusenmeyer Ladies, Nancy Store Ladies, Nancy Store Men, Optiek Lammerant, Tompoes, Schoenen Leroy, Fillies, Ideal Fashion, John’s Boetiek, Lingerie Martieline, Moden Gaby, Optiek Herpol, Cannie –men in style- en Imago tonen elk aan de hand van veertien professionele mannequins hun nieuwe collecties. De styling van de modellen zal gebeuren door Coiffure Au Belle Monde.

Modeshow met afterparty

De Fashion Night is een totaalconcept waarbij uiteraard de modeshow het belangrijkste is. Maar daarnaast voorziet Deinze Winkelstad ook diverse eet- en drankstandjes. Crazy Sir G en saxofonist-gitarist V-Robin verzorgen de afterparty vanaf 22 u. “De Fashion Night is het ideale netwerkevent, er worden meer dan 1.000 bezoekers, journalisten en opinion leaders verwacht,” stelt schepen van lokale economie Bruno Dhaenens.

“Het event is mee tot stand gekomen dankzij de financiële steun van drie hoofdsponsors: KBC, Volvo en Delhaize. Dankzij deze partners kunnen we de modeshow bekendmaken door een volwaardige mediacampagne,” besluit Chris Verghote.

Alle aanwezigen krijgen een verrassingsgeschenk en zij maken kans om mooie prijzen te winnen, waaronder een reisbon van €250. 

Praktisch

Waar: Brielpoort, Lucien Matthyslaan 9, Deinze

Wanneer: 20 februari 2018 om 20 u. Deuren open vanaf 18.30 u.

Toegang: €20 in voorverkoop. Kaarten zijn te verkrijgen bij de deelnemende handelaars en aan het onthaal van dienstencentrum Leiespiegel, Brielstraat 2. Aan de kassa betaal je €25. Een glas cava is inbegrepen.

Meer info: Chris Verghote, centrummanager, Deinze Winkelstad vzw, chris.verghote@deinze.be , www.facebook.com/deinzewinkelstad en www.beleefdeinze.be.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio