Fusiebuffet met 17 gerechten

Fusiebuffet met 17 gerechten

Foto: LEZ

Deinze / Nevele - In december werd Open Deinze boven de doopvont gehouden. Dat is het open burgerproject van liberalen en onafhankelijke kandidaten uit Deinze en Nevele die besloten om samen in zee te gaan voor de gemeenteraadsverkiezingen van 14 oktober 2018. Op 4 februari organiseren zij samen hun nieuwjaarsreceptie, die wordt gevolgd door een eetfestijn.

Een nieuwe organisatie vraagt een innoverende formule. Daarom werd gekozen voor zaal Souplex waar vanaf 11 u de nieuwjaarsreceptie plaats heeft, aangeboden door Open Deinze in samenwerking met het Willemsfonds, de liberale vrouwen en Jong VLD Deinze.

Vanaf 12.30 u wordt aangeschoven aan het fusiebuffet met 17 gerechten die symbool staan voor iedere gemeente in onze nieuwe fusiestad.

Van deze gelegenheid zal lijsttrekker Norbert De Mey gebruik maken om omstreeks 14 u een aantal kandidaten van zijn lijst voor te stellen en de hoofdpunten van het programma.

Kaarten kosten €20 en zijn verkrijgbaar bij voorzitter Bart Vandekerckhove via 0476 81 54 81 of bart@vdkplus.be en bij de bestuursleden.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio