Update

Valentijn Top 69 begeleidt Valentijnswandeling

Valentijn Top 69 begeleidt Valentijnswandeling

Foto: LEZ

Deinze / Nevele / Zulte - Op zondag 11 februari organiseert Radio Tequila, telkens op de zondag voor Valentijn, voor de 14de keer de Valentijnswandeling. Het wordt dit jaar weer een proef- en sneukeltocht over ongeveer 10 km en zoals elk jaar is er ook nu weer een nieuwe route. Starten kan tussen 12.30 u en 14.30 u. Het startpunt is dit jaar nieuw: Leiepoort Campus Sint-Vincentius in de Peter Benoitlaan 40 in Deinze. Op de radio hoor je van 13 u tot 18 u de Valentijn Top 69, een eigenzinnige hitparade van 69 love songs.

Organisator Marc Vandenbroecke: 'Wie al eens meestapte, weet dat je niet met honger of dorst naar huis gaat na de wandeling. Op 3 stopplaatsen voorzien we een hapje en een drankje. We worden eerst ontvangen door het bedrijf Azaleatuin in Kruishoutem , net buiten Petegem. De tweede stopplaats is de school Driessprong op de Kortrijksesteenweg en natuurlijk staat er ook een bezoek aan de studio’s van radio Tequila op het programma. Je kan er bij die gelegenheid ook eens de gedeeltelijk vernieuwde radiostudio’s bekijken. Ook Europabank Deinze en bakkerij Raes uit Kruishoutem werken mee aan de wandeling.'

De Valentijnswandeling eindigt waar ze begon, dus in de Peter Benoitlaan 40 in Deinze, waar de frituur van ’t Buikske Vol de wandelaars opwacht. Er is daar ook gelegenheid voor een drankje.

Wie wil inschrijven voor de Valentijnswandeling, doet dat op www.radiotequila.be. Volwassenen betalen slechts 10 euro en kinderen tot 12 jaar 5 euro. Kinderen onder het jaar kunnen gratis mee. 'Schrijf bij voorkeur op voorhand in,' geeft Marc nog mee.

Valentijn Top 69

Wie niet kan meewandelen, kan afstemmen op Radio Tequila, want tijdens de wandeling kan je er genieten van de Valentijn Top 69. De 69 beste liefdesliedjes van toen. Zet jouw radio op FM 106.2 in Deinze op FM 107.8 in Aalter. Het programma start om 13 u. 

 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio