Update 3

Het huiswerk is zo goed als af bij Jong Zulte

Zulte - Sportief is Jong Zulte aan één van zijn beste seizoenen bezig. Daarom wil men blijkbaar zo vlug mogelijk het grootste deel van zijn huiswerk afhandelen. Naim Amri, Ludovic en Maxime Goeminne, Bram en Jasper Decuyper, Jens Deconinck, Joeri Serruys, Michiel Deweer, Bjorn De Wilde en Jaron Lemey verlengden daarom reeds hun verblijf bij Jong Zulte. Met Jonas Sabbe van Rumbeke en Sander Anckaert van RC Waregem werd er ook al twee nieuwe spelers aangetrokken. Eind januari kwam er een definitief akkoord uit de bus tussen Jong Zulte en Frederik Dhollander. Voor volgend seizoen is Jong Zulte nog op zoek naar enkele beloften en spelers voor U21.

Eind januari werd er een definitief akkoord gesloten met coach Frederik Dhollander. Een zeer ambitieuze Frederik wilde eerst 100% zekerheid of de club hem kon en wilde volgen in de plannen naar volgend seizoen toe. Dit resulteert nu in een akkoord voor een zesde seizoen als hoofdtrainer van Jong Zulte. Tegelijk gaven ook T2 Kim Six en keepertrainer Kevin Degrande hun woord zodat de trainersstaf ongewijzigd blijft.

Dezelfde dag verlengde ook Mathias Dhondt zijn verblijf, hij begint aan zijn achtste seizoen Jong Zulte. Niels Cottenier trekt naar buur Machelen.

Michael Gemanu verlaat Jong Zulte en trekt naar Eine, Dieter Vandenburie gaf aan te stoppen en ook Pieter Rogge zal de club verlaten. Als vervanger van Michael Geamanu, werd Sander Anckaert van RC Waregem overgenomen om te strijden voor een plaats onder de lat het volgend seizoen.

Armin Erdös heeft zijn verblijf bij Jong Zulte verlengd. Jenzy Van Glabeke trekt naar Otegem en Frederick De Smet waarschijnlijk naar Beveren-Leie

Voor volgend seizoen komt Robin Feys over van de U19 Elite SV Zulte Waregem, Robin Vanoverbeke van Wielsbeke en Dominique Singeot van Aalter. Zij komen de club versterken.

Jong Zulte is nog op zoek naar een aanvallende opportuniteit en dan is het huiswerk volledig klaar. 

Steakfestijn

De ploeg organiseert op zaterdagavond 24 februari en zondagmiddag 25 februari een steakfestijn in het Fiertelhof in Zulte. Je kan ook kiezen voor vol-a-vent en de kinderen voor balletjes in de tomatensaus. Kaarten kosten €17 voor volwassenen en €9 voor wie jonger is dan 12. Zij zijn verkrijgbaar bij spelers, medewerkers en bestuur.

 

 

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio