Update

Transfernieuws bij Jong Zulte

Zulte - Sportief heeft Jong Zulte één van zijn beste seizoenen achter de rug. Zij stonden wekenlang op de eerste plaats en missen de titel in tweede provinciale maar met één puntje. Stijgen kan eventueel nog via de eindronde. Voor het komende seizoen wil men proberen de ploeg zoveel mogelijk samen te houden. Naim Amri, Ludovic en Maxime Goeminne, Bram en Jasper Decuyper, Jens Deconinck, Joeri Serruys, Michiel Deweer, Bjorn De Wilde, Armin Erdos, Mathias Dhondt en Jaron Lemey verlengden daarom reeds hun verblijf bij Jong Zulte. Met Jonas Sabbe van Rumbeke en Sander Anckaert van RC Waregem werden er twee nieuwe spelers aangetrokken. Eind januari kwam er een definitief akkoord uit de bus tussen Jong Zulte en Frederik Dhollander voor een zesde seizoen als hoofdtrainer. Tegelijk gaven ook T2 Kim Six en keepertrainer Kevin Degrande hun woord zodat de trainersstaf ongewijzigd blijft.

Niels Cottenier trekt naar buur Eendracht Machelen. Michael Gemanu verlaat Jong Zulte en trekt naar Eine, Dieter Vandenburie gaf aan te stoppen en ook Pieter Rogge zal de club verlaten. Als vervanger van Michael Geamanu, werd Sander Anckaert van RC Waregem overgenomen om te strijden voor een plaats onder de lat het volgend seizoen. Jenzy Van Glabeke trekt naar Otegem en Frederick De Smet waarschijnlijk naar Beveren-Leie

Voor volgend seizoen komt Robin Feys over van de U19 Elite SV Zulte Waregem, Robin Vanoverbeke en Jurrien Beeuwsaert van Wielsbeke, Dominique Singeot van Aalter en Jonathan Verstraete van De Pinte. Zij komen de club versterken.

Jong Zulte stopt eind dit seizoen de samenwerking met Eddy Baert, trainer van de beloften. Er wordt volop werk gemaakt van een waardige opvolger alsook van nog enkele spelers voor die beloften.

Michiel Deweer heeft een letsel aan de kruisbanden. Verder onderzoek moet aantonen of het een scheur betreft achteraan, met inactiviteit van 6 maanden, of eerder een verrekking. Indien Michiel daadwerkelijk 6 maanden zou out zijn, zal Zulte op zoek gaan naar een waardige aanvallende vervanger.

Niels Holvoet, voormalig speler van Sparta Petegem en Zeveren en in bezit van een UEFA B-diploma, wordt de nieuwe trainer voor de beloften van Jong Zulte. Voor die beloften is Jong Zulte nog steeds op zoek naar aanvallende versterking. 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio