Lusthof Buitenlust, café uit 1935, gerenoveerd in oorspronkelijke staat

Zulte - Met respect voor het verleden werd Buitenlust, aan de Rijksweg in Machelen, een nieuw leven ingeblazen. Het roemruchte café uit 1935 werd in zijn oorspronkelijke staat gerestaureerd door Hendrik Goris. Je kan er, voorlopig alleen op vrijdag van 16 tot 22 u, zijn eigen bieren gaan proeven.

Nieuw café...oud café In Machelen?

Hendrik Goris, ook gekend van zijn schitterende bieren en creaties, blaast je even terug in de tijd als je binnenstapt in het café van zijn grootouders. Laat je even meevoeren in de tijd van rust, genieten en, voor sommigen misschien, nostalgie.

Half augustus heropende Buitenlust aan de Rijksweg 27 (N43) in Machelen. Hendrik nodigt jullie uit dit te komen zien. Je zal jouw ogen niet geloven.

Hendrik heeft ook zijn heel eigen biercreaties. Hij geeft opdracht een de brouwerij welke grondstoffen moeten gebruikt worden en hoe en wat er precies moet gebrouwd worden. In Lusthof Buitenlust geniet je dus van deze exclusieve bieren, zoals de EXPORT Emiel, ‘meer smaak, minder alcohol’, of Buitenlust tripel (zuiver mout) en ook nog Buitenlust dubbel. Uiteraard is er ook koffie of een frisdrankje verkrijgbaar.

Het is voorlopig alleen open op vrijdagen van 16 tot 22 u en ook uitzonderlijk op zaterdag 7september. Op andere momenten opent Hendrik na afspraak. Betalen kan enkel met de kaart of app.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio