De omstandigheden, een warme nazomerdag en veel volk, waren er om er een aangename wedstrijd van de maken. Zeveren Sportief startte de wedstrijd ongelooflijk desastreus. Al na drie minuten bracht de in Zeveren goed gekende Gentiel Goeminne Poesele op voorsprong. Zeveren Sportief liep achter de feiten aan na en een tweede tegendoelpunt hing in de lucht. Het was Pablo Van Autryve die in de 26ste minuut Poesele inderdaad op een 0-2 bracht tot verbijstering en ongeloof bij de Zeverense entourage. Zze zagen de bui al hangen, 0 op 12…

Maar de tweede tegengoal deed  precies de motor van de Zeverense ploeg aanslaan. Plots werd Poesele tegen het eigen doel gedrukt en kwamen de kansen voor Zeveren Sportief. De bedrijvige Matthias De Meester zette in de 44ste minuut op links door en joeg de bal naast Poesele-keeper Pieter De Waele tegen de netten, 1-2 op slag van rust, idealer kon niet.

Na de rust ging Zeveren Sportief op zijn élan verder. Poesele kwam er aanvankelijk niet meer aan te pas en de Zeverense gelijkmaker kon niet meer lang uitblijven. Het was Frederik Bauters die in de 51ste minuut de verdiende 2-2 scoorde. Na de 2-2 werd het geen goede maar wel een beklijvende match met wisselende kansen. Kort voor het einde belandde een Zeverense bal op de deklat, ei zo na was het 3-2. Al bij al  is dit een billijke uitslag. Het ene puntje van Zeveren Sportief voelde voor de Zeverenaars als een driepunter aan.

Nu zondag wordt het een speciale wedstrijd voor Zeveren Sportief. Het feit dat ze Nokere-Kruishoutem partij moeten geven, is op zich niet spectaculair maar weet wel dat de Zeverense clubiconen Sam Meisman (keeper) en Joshi Noppe (aanvaller) de Nokere-Kruishoutemse kleuren verdedigen.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio