Raveelmuseum woensdag weer open

Raveelmuseum woensdag weer open

Foto: Eddy Lefevre

Zulte - Het Raveel Museum in Machelen gaat woensdag eindelijk weer open. De tijdelijke tentoonstelling 'Muurschilderingen' wordt verlengd tot en met zondag 14 juni. Een mondmasker is niet verplicht maar wordt sterk aanbevolen. Neem even op voorhand contact op om je bezoek te plannen.

Curator Melanie Deboutte: ‘Vanaf 20 mei opent het Roger Raveel Museum terug de deuren voor het publiek. We doen er alles aan om het bezoek veilig en aangenaam te laten verlopen, en volgen hiervoor strikte maatregelen opgelegd door de Vlaamse Overheid. Aan de bezoekers wordt gevraagd deze richtlijnen te respecteren.  We hanteren een reservatiesysteem met timeslots, waarbij elke 10 minuten één bezoeker of één “bezoekerbubbel”, een koppel, huisgenoten of een gezin met kinderen, wordt toegelaten.’

‘In ons museum, zoals in elk publiek gebouw, gelden de regels omtrent social distancing. Bezoekers zijn verplicht een eigen mondmasker bij te hebben en worden sterk aangeraden deze ook te dragen, aangezien de afstand van 1,5 meter niet in het volledige gebouw kan worden gegarandeerd.’

De tentoonstelling 'Muurschilderingen' met tijdelijke in situ werken van Jana Cordenier, Tatjana Gerhard, Matthieu Ronsse, Koen van den Broek, Carole Vanderlinden en Sophie Whettnall wordt verlengd tot en met zondag 14 juni.

De vaste collectieopstelling blijft ongewijzigd, maar het is wel de laatste kans de huidige selectie te aanschouwen. Vanaf eind juni komt er een glanzend nieuwe selectie werken uit de verzameling.

Als je het Raveelmuseum wil bezoeken, neem je vooraf contact op met het museumteam om je bezoek in te plannen via rogerraveelmuseum@vlaanderen.be  of tel. 09 381 60 00.

Het museum is open van woensdag tot en met zondag, van 11 tot 17 uur.

Meer info op www.rogerraveelmuseum.be.
 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio