Animatoren voor Zultse speelpleinwerking gezocht

Animatoren voor Zultse speelpleinwerking gezocht

Foto: www.zulte.be

Zulte - Nu de zomervakantie er voor de kinderen een stuk rooskleuriger uitziet is de gemeente Zulte op zoek naar animatoren voor de speelpleinwerking.

Speelpleinwerking

Tijdens de speelpleinwerking kunnen kinderen en jongeren elke namiddag opnieuw dansen, springen, ravotten of gewoon lekker (een beetje) zot doen. Enthousiaste animatoren zorgen dagelijks voor gevarieerde spel-, sport- en knutselactiviteiten met als ultiem doel alle deelnemers een fantastische vakantie op het speelplein te laten beleven.

De speelpleinwerking is toegankelijk voor alle kinderen vanaf het geboortejaar waarin men 4 jaar wordt tot en met het geboortejaar waarin men 15 jaar wordt. De kinderen kunnen terecht in Zulte terecht in de gemeenteschool, Waalstraat 116, in Olsene op de oude schoolsite, Grote Steenweg 70 (ingang via De Dreve) en in Machelen in de jeugdlokalen Chiro, Leihoekstraat 6. De kinderen zijn verzekerd tegen ongevallen burgerlijke aansprakelijkheid en lichamelijke ongevallen.

Animatoren

Je bent zestien jaar of wordt het binnenkort, gebeten door de speelmicrobe en een creatieve duizendpoot met leuke en zotte ideeën? Je bent ook een beetje gek én misschien terzelfdertijd (een beetje) geniaal? Je bent op zoek naar een zinvolle manier om een deel van jouw zomervakantie te besteden? Dan ben jij de geschikte persoon om animator te worden bij de speelpleinwerking.

Inschrijven als animator op de speelpleinwerking kan eenvoudig via www.zulte.be/animatoren-speelpleinwerking. Daar vind je ook informatie over de vrijwilligersvergoeding die je als animator ontvangt en/of cursussen die je eventueel kan volgen.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio