Vetplantjes beweging.net Deinze 2.0 voor Sint-Jozef

Vetplantjes beweging.net Deinze 2.0 voor Sint-Jozef

De zorgverplegers van het woon- en zorgcentrum Sint-Jozef in Petegem waren bijzonder blij met de vetplantjes hen geschonken door beweging.net Deinze 2.0, hier vertegenwoordigd door voorzitter Karen Steyaert (uiterst links) en verder Ellen Ophalvens (midde Foto: John De Vlieger

Deinze / Nevele - Een afvaardiging van beweging.net Deinze 2.0 met voorzitter Karen Steyaert, Ellen Ophalvens (Okra en beweging.net Petegem) en Alexander Adams overhandigden vrijdag een 100-tal versierde vetplantjes aan het verzorgend personeel van woonzorgcentrum Sint-Jozef in Petegem. De zorgverleners waren bijzonder blij met deze attentie. Ze blikken immers terug op een stresserende periode. Het wzc werd deze week coronavrij verklaard tot grote opluchting van de directie en verantwoordelijken met Geert Ballegeer.

Voor Karen Steyaert werd het ook een blij weerzien met het wzc want tijdens haar opleiding voor ergotherapeute liep ze in het rustoord langs de Kortrijksesteenweg in Petegem stage. Volgens de mensen van beweging.net kan de waardering voor de zorgverleners niet groot genoeg zijn. Daarom deden ze ook een oproep naar de beleidsvoerders om niet in de sociale zekerheid te snoeien.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio