Lokaalmarkt Deinze start vrijdag weer op

Lokaalmarkt Deinze start vrijdag weer op

(archieffoto) Foto: Eddy Lefevre

Deinze / Nevele - Lokaalmarkt Deinze, de wekelijkse indoor boerenmarkt, heropent vrijdagnamiddag in de Slachthuisstraat 20. Dat gebeurt voorlopig nog zonder bar en kinderatelier, maar wel in een vernieuwde formule.

Door de maatregelen in de strijd tegen het coronavirus vond ook Lokaalmarkt sinds midden maart niet meer plaats. Klanten konden wel op voorhand hun boodschappen online bestellen, om ze dan af te halen op de dag waarop de markt normaal plaatsvindt.

Deze week heropent Lokaalmarkt zijn markten. ‘Uiteraard voorlopig nog zonder bar en kinderatelier’, zegt marketing- en communicatieverantwoordelijke Karel Deknudt. ‘En we passen natuurlijk alle veiligheidsmaatregelen toe. We laten een beperkt aantal klanten tegelijkertijd binnen, vragen voldoende afstand te houden en een mondmasker te dragen en e bieden ontsmettende handgel aan de ingang aan. De testmarkten vorige week in Roeselare en Heule verliepen in elk geval vlot en veilig.’

Veel klanten vonden de voorbije weken de weg naar het online bestelplatform. Daarom blijft Lokaalmarkt die service ook in de toekomst aanbieden. ‘Je kan je boodschappen online bestellen tot de dag voor de markt plaatsvindt. Op het platform vind je bijna alle verse en kwaliteitsvolle producten die onze boeren en producenten ook op de markt aanbieden. Op de dag van de markt verzamelen wij dan al jouw boodschappen. Je hoeft alleen nog op te halen en af te rekenen. We voorzien daarvoor een apart afhaalpunt, zodat je niet hoeft te wachten. Een gratis service die tijd bespaart.’

Lokaalmarkt Deinze vindt plaats op vrijdagnamiddag van 15 tot 19 u. Je kan bestellen vanaf maandag 18 uur tot donderdag 20 uur.

Meer info via www.lokaalmarkt.be.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio