Frederik Platteeuw is de nieuwe jeugddirecteur

Drie vaste waarden blijven bij KMSK Deinze

De prachtprestaties die KMSK Deinze de voorbije seizoenen op de mat etaleerde, zijn niemand ontgaan. De individuele kwaliteiten van de spelers samen met het hechte groepsgevoel, waar al enkele jaren aan getimmerd is, zorgden afgelopen seizoen voor een bekroning met een verdiende kampioenstitel. Drie vaste pionnen van de ploeg van vorig jaar, Youssef Challouk, Flavien Le Postollec en Arnaud De Greef, hebben nu bijgetekend voor twee seizoenen. Ook de kaart 'jeugd' wordt getrokken met de aanstelling van Frederik Platteeuw als nieuwe jeugdirecteur.

Peter De Maertelaere, communicatieverantwoordelijke: "Stabiliteit en continuïteit is belangrijk in het voetbal. Voorzitter Denijs Van De Weghe wil de positieve flow verderzetten en voegt daarom de daad bij het woord om deze goede groep zoveel mogelijk samen te houden. Er werden al verschillende gesprekken gevoerd met spelers die einde contract zijn en deze drie ‘certitudes’ krijgen nu een nieuw contract: Youssef Challouk,  Flavien Le Postollec en Arnaud De Greef tekenden voor 2 seizoenen bij."

Frederik Platteeuw is de nieuwe jeugddirecteur

KMSK Deinze heeft niet alleen ambities op het hoogste niveau, ze willen de professionalisering ook verderzetten bij de jeugd. Dat doet de club met stamnummer 818 met de aanstelling van Frederik Platteeuw als nieuwe jeugddirecteur. “We willen onze verantwoordelijkheid nemen met een kwalitatieve jeugdopleiding” klinkt het bij Peter De Maertelaere. "In het kader van het verder uitwerken van de volledige structuur werd daarom Frederik Platteeuw aangeduid als directeur Jeugd. Frederik kent het huis al enkele jaren, heeft beroepshalve commerciële ervaring en is bovendien zelf bezeten van het voetbal."

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio