Net voor hij 100 wordt viert Gabriël platina bruiloft met Anna

In het woon- en zorgcentrum Ten Bosse in Deinze vierden Gabriël De Meester (99) en Anna Christiaens (94) hun 70-jarig of platina huwelijksjubileum. Een niet-alledaagse gebeurtenis. Zeker omdat Gabriël op 12 juli zijn eeuwfeest viert. Een dubbel jubileum met een echtpaar dat nog op een goede gezondheid mag bogen. Op het feest waren ook de kinderen dochter Nicole en zoon Dirk en de vier kleinkinderen aanwezig. De echtgenoot van Nicole is brandweermajoor Serge Van der Ougstraete van zone Centrum. De jubilaris zelf is afkomstig uit Sint-Martens-Leerne en echtgenote Anna uit Vinkt. Zij woonden altijd in Nevele en verblijven nu al ruim twee jaar in Ten Bosse.

Omdat de coronamaatregelen nog altijd van kracht zijn, genoten de jubilarissen in een binnenruimte, waarvan de vensterdeuren waren opengeschoven, met volle teugen van de aanwezigheid van de dichtste familie die op het buitenterras een receptie hielden.

Ook Gabriël en Anna, die door medewerkster Daisy van het wzc op een spandoek met een mooi portret werden vereeuwigd, lieten het glaasje bubbels niet onaangeroerd. Na de quarantaine mag dat wel eens, al zei directeur Ludo Timmermans dat hij zijn speech voor het eeuwfeest zou sparen. In afwachting hoopt Gabriël nog tal van keren te kunnen kaartspelen, zijn lievelingshobby.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio