Het nieuwe seizoen begint zaterdag

Dames Zultse VV terug in 1° Nationale

Dames Zultse VV terug in 1° Nationale

D Zultse VV A Foto: www.dzvv.be

Zulte - Na twee seizoenen Tweede Nationale, begint Dames Zultse VV zaterdag aan een nieuw seizoen in Eerste. Voor hun eerste wedstrijd moeten zij zaterdag 29 augustus op verplaatsing naar OH Leuven A. De eerste thuiswedstrijd spelen zij op 12 september tegen KSV Jabbeke, om 15.30 u op het terrein aan de Kastanjelaan.Met de aangeworven versterkingen zou D. Zultse VV in Eerste Nationale een rustig seizoen moeten tegemoet gaan.

Prognoses op www.vrouwenvoetbal.be roepen de Zultse dames zelfs al uit tot de mogelijke verrassing van het seizoen. Bij Zultse blijven ze echter nuchter. Zij willen in het nieuwe seizoen geen mal figuur slaan en de sterkste streekploeg worden maar toch af en toe eens uitpakken met een verrassing.

Om die doelstellingen te bereiken werd de ploeg versterkt met 5 speelsters uit eerste nationale: Elien Ameye (DVC Zuid-West Vlaanderen), Christine Saelens (DVC Zuid-West Vlaanderen), An Blauwblomme ( DVC Zuid-West Vlaanderen), Sandra Depauw (DVK Egem) en Sielke Van Royen (Sinaai Girls). Jolien Hofman komt over van C. Melle uit Tweede Nationale.

Het tweede elftal blijft actief in Derde Nationale en het derde seniorenteam in Eerste Provinciale. Maar ook de jeugdopleiding krijgt alle aandacht. Net zoals de voorgaande jaren is D. Zultse VV de enige Oost-Vlaamse club die met een volledige meisjesploeg bij de Knapen/U15 uitkomt. De jongsten komen uit in de kadettenreeks (U16). Zo kan iedere speelster bij D. Zultse VV in het komend seizoen zich op haar eigen niveau verder blijven ontwikkelen.

Jonge meisjes die eveneens de voetbalsmaak te pakken hebben, zijn vanaf 10 jaar bij Zultse VV welkom.

Alle info op www.dzvv.be
 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio