Ouderavond van de Dienst Opvanggezinnen en de Buitenschoolse Opvang

Monique Verhoonhove over ‘Bouwen aan een emotionele fundering’

Monique Verhoonhove over ‘Bouwen aan een emotionele fundering’

Foto: www.vdko.be

Zulte - In het kader van de ouderparticipatie organiseren de dienst onthaalouders en de buitenschoolse kinderopvang op dinsdagavond 29 september in Olsene een ouderavond, samen met uw onthaalouder of begeleidster. Het thema van deze avond is: Bouwen aan een emotionele fundering.

De bedoeling is een inzicht te verwerven in de emotionele ontwikkelingsfasen van 0-3 jarigen. Hierbij wordt ook aandacht gegeven aan de stimulerende rol die je als (onthaal)ouder kan spelen. Gastspreekster is Monique Verhoonhove van vzw VDKO (Vlaamse Dienst voor Kind en Opvang).

Na de voordracht is er ruimte voorzien voor eventuele vragen en opmerkingen over de werking van de dienst.

Deze avond heeft plaats op dinsdag 29 september 2009 om 19.30 uur in Snipper, de gebouwen van de buitenschoolse opvang in de Oliebergstraat 49 in Olsene. Parkeren kan op de parking van het ontmoetingscentrum in de Kreupelstraat. Graag een seintje aan uw onthaalouder indien je deze avond wil bijwonen!

Meer info bij de verantwoordelijken: Nancy Deleersnyder en Karen De Meyer van de Dienst Opvanggezinnen op 09/388.96.86 of Ilse Debo van de Buitenschoolse kinderopvang op 09/383.09.30
 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio