Inschrijvingen Stedelijke Academie voor Muziek, Woord en Dans van Deinze

Inschrijvingen Stedelijke Academie voor Muziek, Woord en Dans van Deinze

Foto: www.deinze.be

Deinze - Volgende week is het weer de eerste schooldag. Dat is niet alleen het geval in het dagonderwijs . Ook bij de Stedelijke Academie voor Muziek, Woord en Dans van Deinze zwaaien de poorten weer open. De inschrijvingen zijn bijgevolg volop aan de gang. Wat zijn de voorwaarden om ingeschreven te worden en wat kost het?

Toelatingsvoorwaarden

Jongeren moeten minstens 8 jaar oud zijn of ingeschreven zijn in het derde jaar van het basisonderwijs. Zij mogen ook niet ouder zijn dan 14 jaar op 31 december van het schooljaar waarvoor men inschrijft. Volwassenen moeten ten minste 15 jaar oud zijn op 31 december van het schooljaar waarvoor zij inschrijven. Breng jouw sis-kaart mee wanneer je je voor de eerste keer inschrijft in de Academie.

Voor meer informatie omtrent groepsinitiatie, vioolinitiatie en piano-initiatie kan je terecht bij het secretariaat.

Tarieven

De leerling moet inschrijvingsgeld betalen voor elke studierichting waarvoor hij zich inschrijft. Uiterste datum voor betaling is 30 september. Jongeren van 8 tot en met 17 jaar betalen 60 euro of 40 euro na vermindering. Volwassenen vanaf 18 jaar betalen 187 euro of 110 euro na vermindering

Hou er rekening mee dat, afhankelijk van de gekozen studierichting, er bepaalde onkosten noodzakelijk zullen zijn (partituren, boeken, kleine benodigdheden zoals rietjes, hars, enz.).

Denk je in aanmerking te komen voor reducties ? Kijk hier of dat ook het geval is.

Wanneer ?

Tot en met vrijdag 28 augustus van 10.00 u. tot 12.00 u. en van 16.00 u. tot 18.00 u. Op maandag 31 augustus van 10.00 u. tot 12.00 u. en van 16.00 u. tot 18.00 u. In september gebeuren de inschrijvingen tijdens de gewone openingsuren.
 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio