Kuros - Humbeek 2 - 3

Kuros nipt gewipt in de Beker van België

Kuros nipt gewipt in de Beker van België

Foto: Website Kuros

Zulte - In het kader van de Beker van België ontvingen de heren van Kuros dit weekend reeksgenoot en titelkandidaat Humbeek.

In de eerste set kon Kuros gelijke tred houden tot 6/6 maar moest dan de rol lossen. Humbeek haalde de eerste set binnen met 13/25.

In de tweede en derde set liep het voor de Zultenaars wat vlotter. Ze staken beide sets op zak met als setstanden 25/20 en 25/22.

De vierde set was uiterst spannend. Elk om beurt liepen Kuros en Humbeek uit op hun tegenstander. Uiteindelijk was het Humbeek die het redde en, met 27-29, de stand weer in evenwicht bracht.

Het moest dus in de vijfde set gebeuren. Zo’n vijfde set is altijd een dubbeltje op zijn kant. Wie het minst fouten slaagt er meestal in de balans in zijn voordeel te laten kantelen. In dit geval was dat Humbeek, met 10/15.

Deze bekerwedstrijd duurde twee uur en was er eentje om duimen en vingers van af te likken.

Voor Kuros speelden: Tom Roose, Kurt Verdonck, Dimitri Devriese, Leonard Deschrijver , Mathias Vandamme en Bram Depaepe. Libero was Bram Vandevelde. Wissels waren Tim De Gruyter , Wm Cox en Maarten Deleersnijder.

Kuros B speelde dit weekend in tweede provinciale B zijn eerste competitiewedstrijd tegen Mevoc Meerbeke. Kuros C gaf in derde provinciale partij aan Kangoeroes Aalst. Het werd een beetje een mislukte start, want beide teams verloren met 0-3.
 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio