Tweede provinciale herenvolley: Kuros Zulte – Cosmos Wontergem: 3 - 0

Kuros doet het weer tegen Cosmos Wontergem

Kuros doet het weer tegen Cosmos Wontergem

Op het voorplan Maarten Deleersnijder Foto: www.vckuroszulte.be

Zulte - De reserven van Kuros gaven zaterdagavond tegen Wontergem meteen het goede voorbeeld en wonnen met 3-0. Was de toon daarmee gezet?

Cosmos Wontergem speelde in de hoofdwedstrijd wel beter mee dan in de reservenwedstrijd. Toch kreeg Kuros het op geen enkel moment moeilijk. Ook deze match werd gewonnen met 3-0. Na de wedstrijd kon iedereen genieten van een verzorgde nieuwjaarsreceptie.

Volgende zaterdag heeft Kuros vast en zeker een hardere noot te kraken. Ze gaan dan immers op bezoek bij leider Borsbeke/Herzele. Die ligt momenteel vijf punten voor op Kuros. De Zultenaars hebben wel twee wedstrijden minder gespeeld.

Coach Bart Van Hoyweghen tracht zijn spelers deze week dan toch nog iets scherper te stellen, zodat ze nog een ietsje alerter uit de hoek kunnen komen. Als deze wedstrijd gewonnen wordt komt Kuros weer een stap dichter bij zijn doel. Op 12 februari trekken ze dan naar Hemelveerdegem. Daar spelen ze hun uitgestelde wedstrijd uit de heenronde gaan spelen. Momenteel staat Kuros vier punten voor op Hemelveerdegem.

Beide wedstrijden worden een ernstige test voor de jongens van Kuros. Op dat ogenblik zal duidelijk worden wat nu precies de ambitie van Kuros mag zijn. Als deze 2 wedstrijden zijn afgerond zullen de Kurosjongens een serieuze test hebben doorstaan .

In derde provinciale verloor Kuros zaterdagnamiddag thuis tegen Evo Ename met 2 – 3.

 

Corrigeer

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio