Afterwork partybus als netwerkevent in E3-Laan

Deinze - SD Worx pakte afgelopen najaar uit met een opvallende campagne voor de KMO. Via een onlinewedstrijd waagden iets minder dan 2000 kleine en middelgrote bedrijven hun kans op een uniek netwerkevent. Per provincie werd één afterwork party weggegeven voor telkens 100 genodigden. Advocatenkantoor De Bock en Baluwé is de Oost-Vlaamse winnaar en dus gastbedrijf voor de partybus van SD Worx. Je vindt de bus op woensdag 30 november, vanaf 19 u, aan de E3-laan 62 in Deinze.

Wat het netwerkevent dat SD Worx aanbiedt zo uniek maakt, is dat het mobiel is. In een speciaal ingerichte bus worden de genodigden getrakteerd op een onvergetelijke ervaring. Dat betekent dus dat de party plaatsvindt op de parking van het winnende bedrijf of op een locatie in de onmiddellijke omgeving. Volgende week woensdag gebeurt dat dus in Deinze, op de parking van gastbedrijf De Bock en Baluwé, E3-laan 62..

Het grote succes van deze actie bevestigt de trend dat plezier beleven tijdens en vlak na de werkuren steeds meer aan belang wint. De afterwork party is geëvolueerd naar een informele ontmoetingsplaats waar professionals uit verschillende sectoren elkaar op een andere manier leren kennen. Deze eigentijdse manier van professionele interactie zorgt uiteindelijk voor meer business.

Meer info

Annelies Moeyersoon, SD Worx, 0476 53 12 71, e-mail: annelies.moeyersoon@sdworx.com 
Kristel De Geeter SD Worx, 0475 86 79 39 e-mail kristel.degeeter@sdworx.com
Katrijn Fierens 0479 79 18 92 e-mail katrijn.fierens@sdworx.com
 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio