Het weekend van Atletiekvrienden Olsene

Zulte - Vrijdagavond won AV-atleet Fabrice Laga in Deinze de lenteloop over 6,7 km bij de heren alle categorieën. Zijn clubgenoot en trainingspartner Dieter Van Lierde was tweede. Na ongeveer 9 jaar inactiviteit deed Geert Dhaenens zijn competitiewederoptreden en werd meteen twaalfde. Ook Stijn Cozijns kwam na een lange rustpauze terug in competitie. Stijn werd 46ste. Johan De Ketele nam deel aan de run over 13,1km en werd bij de heren alle categorieën vijfde.

Carline Deseyn liep zaterdag een knappe wedstrijd in Gistel. Carline werd daar tweede bij de dames masters over 10 km. Bij de heren alle categorieën over dezelfde afstand eindigde Kristof Reynvoet als tiende.

Zondag finishte Mathieu Lazou, op een loodzwaar parkoers in Mons en Pévèle, Frankrijk, bij de heren alle categorieën als vierde op de 10 km.

Zondagnamiddag eindigde Luc Van Asbroeck als vierde op het provinciaal kampioenschap 5.000m bij de heren juniores-seniores-masters in Ninove. Luc was tevens de eerste master. Zaterdag 5 mei neemt Luc, met medailleambities, deel aan het Belgisch kampioenschap 10.OOOm masters in La Louvière.
 

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio