Roefeldag op zaterdag 30 juni

Het Roefelt weer in Zulte

Het Roefelt weer in Zulte

Roefeldag 2010 Foto: www.zulte.be

Zulte - Op zaterdag 30 juni organiseert het gemeentebestuur van Zulte weer de Roefeldag. De Roefeldag is dé dag van het kind. Het is één grote uitprobeerdag waarbij de kinderen uit de lagere scholen kunnen kennis maken met de wereld van de volwassen mensen. De Roefeldag wordt ’s avonds passend afgesloten met een spetterende kinderfuif.

40 activiteiten

De Roefeldag wordt tweejaarlijks georganiseerd door het gemeentebestuur. In samenwerking met verscheidene vrijwilligers, zelfstandigen, bedrijven en verenigingen worden er tijdens de Roefeldag 40 activiteiten georganiseerd waaruit de kinderen er drie kunnen kiezen. Inschrijven voor de Roefeldag kan tussen woensdag 13 juni en zondag 17 juni 2012.

Kids Disco Show

De Roefeldag is ook de spetterende start van de zomervakantie. Als afsluiter van de Roefeldag wordt de wervelende Kids Disco Show georganiseerd in het Fiertelhof in Zulte. De ouders van de Roefelaars kunnen tijdens de show rustig verpozen op het gezellige Roefelterras.

Programma en inschrijven

Het volledige programma, alle verdere informatie en hoe je moet inschrijven is terug te vinden in de Roefelboekjes die verspreid worden bij alle kinderen in de lagere scholen in Zulte. Je kan die ook terugvinden op deze plaats.

Bijkomende info kan je steeds verkrijgen bij de jeugddienst van Zulte, Karreweg 13 in Zulte of via jeugd@zulte.be  
 

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio