Lijst CD&V Zulte is nu volledig

Lijst CD&V Zulte is nu volledig

Fabienne Martens Foto: CD&V Zulte

Zulte - De 47-jarige Fabienne Martens, dochter van de vroegere bakkerij Martens uit Zulte, mag als laatste kandidate de rangen van CD&V vervoegen. Met deze 47-jarige ondernemersvrouw, regentes en moeder van drie dochters is CD&V een kandidate rijker, die naast bekendheid in Zulte ook inhoudelijk een echte inbreng wenst te doen.

Fabienne groeide op in het bakkersgezin Martens langs de Staatsbaan in Zulte. Tijdens de week zat zij op internaat en in het weekend moest er meegeholpen worden in de bakkerij. Zij weet dus heel goed wat het leven van een zelfstandige inhoudt. Zelf heeft ze ook 10 jaar als zelfstandige de bakkerij De Strohalm uitgebaat, evneens aan de Staatsbaan. Nadien ging ze terug naar haar eerste roeping ‘het onderwijs’. Ze werkt nu ruim 15 jaar als regentes sociale wetenschappen en doet dit met heel veel overgave. Haar echtgenoot Didier Quintyn is bekend als zaakvoerder van het metaalbedrijf Quintyn Gebroeders uit de Oeselgemstraat in Zulte.

Lesgeven, gecombineerd met het moederschap van drie fijne dochters, Romanie (20), Alexine (18) en Pommeline (10), zorgde voor een flink gevulde agenda.Toch was Fabienne op zoek naar een bijkomend engagement binnen de gemeenschap. De vraag om deel te nemen aan de gemeenteraadsverkiezingen en haar zoektocht naar nieuw maatschappelijk engagement konden dus niet beter samen vallen.

Waarom ze zich wenst te engageren in de politiek?

“Omdat lokale politiek door mensen en met mensen gemaakt wordt, het persoonlijk contact met de gemeenschap vind ik hierbij van uiterst groot belang.”
Vanuit mijn engagement binnen mijn privé leven, mijn inzet als leerkracht op school, wens ik deze ervaringen positief aan te wenden bij mijn politieke start. Ik voel mij gesteund door mijn man en kinderen met wie ik samen deze uitdaging wil aangaan.
Niettegenstaande mijn onervarenheid als politieker, wil ik mij inzetten om mee te werken aan de positieve uitbouw van onze gemeente.'

Waarom CD&V?

“Omdat CD&V kandidaten heeft uit verschillende hoeken, en dus een partij is die aandacht heeft voor alle maatschappelijke groepen in onze lokale gemeenschap én omdat ik het huidig gevoerde beleid waardeer.’

Fabienne woonachtig in de Meylegemstraat in Olsene. Ze wenst zich vooral in te zetten rond jeugdwelzijns- en gezondheidsbeleid, recreatie, het Zults ondernemingsleven en het meer beleefbaar maken van de kern van Olsene.


 

Corrigeer

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio