Derde editie Fe(e)stje in De Sterrebloem in Meigem

Bruno Deneckere is te gast op Het F(e)estje Foto: Dominique Dierick

Deinze - De schoolpoorten sluiten. Het is weer vakantie. Alleen in De Sterrebloem blijven de poorten nog een bijkomende dag open. Er moet immers nog even gefeest worden: de derde editie van het muzikaal familiefestival het Fe(e)stje!.

Luister hier naar het gesprek met Veerle Hillaert van De Sterrebloem in 'Up To Date' op Radio Tequila.

Op de weide van de school, heeft immers de derde editie van het Fe(e)stje! Zoals het in een school hoort, is er heel wat kinderanimatie, zoals optredens van Blaaskop (workshopconcert), Nelle (kleutertheater), Kraai (theater) en randanimatie zoals klei-atelier, djembé-initiatie, schmink, verteltent, gekke kapsels,...

De kinderanimatie begint vanaf 14 uur. Daarna zijn er ook nog optredens gepland van Sarah D'hondt, Bruno Deneckere, Joke Derre, Helena en Kat'lee Jones.

Nieuw voor dit jaar is het mini-marktje waarbij meer dan tien (web)winkeltjes hun originele producten aanbieden. Echt leuk om eens rond te snuisteren op zoek naar nieuwe, originele dingen.

Om 17 uur wordt de BBQ aangestoken en kan iedereen genieten van een uitgebreid buffet vol zomerse groeten slaatjes of gewoon een broodje met worst van de BBQ.

Meer info vind je op www.festje.be 
 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio