FOTO. Cedric Verbeken is Ambassadeur 2012 voor Wetenschap en Techniek

De laatste dag van het schooljaar mocht Cedric Verbeken (6IW), naast zijn einddiploma, een wel heel speciale onderscheiding in ontvangst nemen. Vertegenwoordigers van Rotary Club Deinze hadden hem, in nauwe samenwerking met de evaluatiecommissie van VTI Deinze, uitgekozen tot Ambassadeur 2012 voor Wetenschap en Techniek. Hij mocht een oorkonde in ontvangst nemen, die was vergezeld van een cheque van €250. Dit was een initiatief van Rotary Deinze waarmee zij het technisch onderwijs willen promoten en de toekomstmogelijkheden van leerlingen van het technisch onderwijs willen ondersteunen.

Cedric Verbeken was in zijn gehele loopbaan in de afdeling Industriële Wetenschappen telkens de primus van zijn klas en hij behaalde elk jaar meer dan 80% op zijn eindrapport. Ook dit jaar studeerde hij af met grote onderscheiding. Hij combineerde zijn studies bovendien met een zijn hobby als uitstekend wielrenner.

Hij zal de komende vijf jaar gevolgd worden door de directie van het VTI en Rotary Club Deinze bij zijn studies van Master in de Toegepaste Ingenieurswetenschappen optie Bouwkunde (Industrieel Ingenieur).

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio