Merten De Wever uit Machelen Oost-Vlaams kampioen

Merten De Wever, nog regerend Kampioen van België tot 4 augustus 2012, wordt proficiat gewenst met zijn provinciale titel door clubploegleider Jacquis Goossens. Foto: KVC Deinze

Zulte - Op zondag 8 juli 2012 hadden in Denderhoutem de Kampioenschappen van Oost-Vlaanderen wielrennen voor aspiranten plaats. De renners van K.V.C. Deinze VZW behaalden er drie medailles. Merten De Wever uit Machelen veroverde bij de 14-jarige aspiranten de titel van Oost-Vlaams Kampioen in de wegrit. In de tijdrit behaalde hij ook nog eens de 3e plaats, na Sasha Weemaes en Thibau Verhofstadt.

Zijn clubmakker Frederic De Keukeleire uit Deinze deed ook mee bij de 14-jarige aspiranten. Hij reed een verdienstelijke wedstrijd en behaalde in de wegrit de 12e plaats op 75 deelnemers.

Bij de 12-jarige aspiranten werd K.V.C. Deinze renner Ruben Bordon uit Ronse mooi tweede in het tijdrijden en vijfde in de wegrit.

K.V.C. Deinze renster Audrey Pirard uit Sint-Martens-Latem behaalde de vijfde plaats in de wegrit bij de dertienjarige meisjes.

Heule

Eveneens zondag behaalde K.V.C. Deinze renner Stijn Vandevyvere de derde plaats in de wedstrijd voor nieuwelingen in Heule.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio