Jumping Deinze 2012 was een wervelend succes

Améline De Bel wint op Jumping Deinze 2012

Améline De Bel wint de kleine derby Foto: jtecphotography

Deinze - Op 29 juli 2012 organiseerde Ruiterkomitee Deinze, in samenwerking met het HRVV, Jumping Deinze 2012. Ondanks het feit dat het Ruiterkomitee slechts twee weken de tijd had, na het afgelasten van de oorspronkelijke jumping op 14 en 15 juli 2012, slaagde de vereniging er in om een topprestatie neer te zetten. Zij kregen hierbij de steun van de stad Deinze.

De onuitputtelijke inzet van de leden van de club werd beloond met schitterend weer, wat er voor zorgde dat 230 deelnemende combinaties hun kans waagden op het niet evidente en heuvelachtige jumpingterrein op de Brielmeersen.

Daarnaast ontving het Ruiterkomitee Deinze ook nog een tachtigtal genodigden op de VIP-receptie, zij hebben er naar eigen zeggen met volle teugen van genoten. Ook tal van nieuwsgierige Deinzenaars waren aanwezig om te genieten van het spektakel.

Als kers op de taart werd Jumping Deinze 2012 afgesloten met de winst van de Deinse amazone, Améline De Bel.

Het aankomende jonge bestuur van Ruiterkomitee Deinze is er van overtuigd dat Jumping Deinze 2012 nog maar een begin is van een hele reeks succesvolle jumpings, zij nemen zich dan ook voor om het volgend jaar nog beter te doen.
 

Corrigeer

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio