GroenRood laat kinderen Deinze kleuren

Foto: Allround Photoservice Kurt

Deinze - GroenRood gaat in de loop van deze week een stap verder in zijn interactief programma voor de gemeenteraadsverkiezingen. Deze keer besteden zij speciale aandacht aan de kinderen. De inwoners van Deinze ontvangen daarvoor een raamaffiche en een kleurkaart. De GroenRood kandidaten gaan eind augustus op pad om de mooist gekleurde tekening te selecteren.

Thomas Parmentier: “Gezinnen en kinderen staan centraal in ons verkiezingsprogramma. Wij willen dat Deinze een stad is waar gezinnen zich goed voelen en kinderen alle kansen krijgen. Kinderen groeien op tot jongeren en actieve burgers, zij zijn onze toekomst en kunnen ons inspireren.”

Laura Baets:” Wij willen daarom de kinderen de kans geven om mee te denken over de toekomst van Deinze. Zij mogen nog niet stemmen, maar voor ons kunnen zij wel al hun wens kenbaar maken.”

Jasper Van Herzeele: “De komende dagen ontvangen alle inwoners een raamaffiche met een kleurkaart. Kinderen kunnen deze affiche inkleuren en hun wens kenbaar maken door de affiche voor het raam te hangen.”

Ruben Bouckaert: “De GroenRood-kandidaten zullen vanaf 20 augustus op pad gaan door Deinze op zoek naar de mooist gekleurde tekening en de mooiste wensen. Met de goedkeuring van de ouders zal de mooiste tekening gebruikt worden in de campagne van GroenRood”
 

Corrigeer

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio