Boogie Boy in het Kaandelpark

Boogie Boy in het Kaandelpark

Foto: Berno Decherf

Deinze - Zakenman Paul Ambach is de oprichter van de firma Make It Happen, waarmee hij de grootste concerten in ons land organiseerde. Boogie Boy is zijn alter ego en dat is een blueszanger en pianist van internationaal niveau. Woensdagavond staat Boogie Boy op de planken van het Kaandelconcert in Deinze.

Make It Happen spitste zich aanvankelijk toe op jazz, maar later werd de activiteit uitgebreid naar pop- en rockconcerten. De grootste bracht Paul Ambach naar ons land zoals Michael Jackson, The Rolling Stones,... en zelfs Disney on Ice. In 2001 verkocht hij Make It Happen aan de Amerikaanse concertorganisator Live Nation.

Een optreden van Boogie Boy aan de overkant van de Atlantische Oceaan samen met zijn zoon N8N (Nathan) leidde in Amerika bijna tot eeuwige roem in de Amerikaanse versie van ‘Idool’. Zij zijn net terug van een minitournee in China. En het werd een onwaarschijnlijk succes. Ze haalden heel wat krantenkoppen en zelfs de Chinese staatstelevisie stond even stil bij hun shows. Volgend jaar gaan zij terug.

Boogie Boy is het altijd zwetende podiumbeest dat zweert bij Ray Charles & Co en zo het afwijkende spiegelbeeld vormt van Paul Ambach. Boogie Boy of ambiance met de grootst mogelijke A. Geen podium is voor hem te klein of te min. Elke show ontaardt steevast in een volksfeest waar iedereen uit de bol gaat. De toeschouwers worden deelnemers want Boogie Boy kneedt hen telkens weer tot een zingende en dansende massa. Woensdagavond in Deinze.

Parkies

De Kaandelconcerten zijn gratis parkconcerten die in Vlaanderen en Nederland op diverse plaatsen worden georganiseerd onder de naam Parkies. De deuren gaan open om 19.30 u. en om 20.15 u. starten de optredens.

Eten & drinken

Om 19u30 kan je al terecht voor een lekker hapje en drankje. Bonnetjes kopen kan tot 23u, de dranktent sluit om 23u15, de laatste snack wordt geserveerd om 23u15.

In de Palmbar zijn er lekkere bieren en een ruime keuze aan frisdranken verkrijgbaar. De Martinibar is dan weer de stek voor verfijnde wijnen, degustatiebieren, Martini Brut, Martini Royale en de waanzinnig lekkere Mojito op basis van Bacardi. Qua eet- en snackaanbod kan je terecht voor een heerlijke portie goudgele frietjes en een ruimer assortiment aan lekkere snacks en bittergarnituur.

Tijdens de Palm Parkies Deinze is er een fietsenstalling aan de ingang van het park.


 

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio