Kazou Midden-Vlaanderen gaat uit de bol

Deinze - Kazou, de jeugddienst van CM, bereidt zich voor op een spetterend feestje om de zomer in schoonheid af te sluiten. Op 22 september 2012 organiseert Kazou Midden-Vlaanderen in de Brielpoort in Deinze een terugkomfuif voor al haar deelnemers 11+ en vrijwilligers, zodat de vakantie met een leuke activiteit wordt afgesloten.

De voorbije jaren werden in verschillende regio’s ook al terugkomfeesten georganiseerd, zoals de 14 edities van de Poolnacht in regio Gent. In 2011 werd er voor gekozen om de krachten te bundelen en één groots terugkomfeest te organiseren. Dat was een succes zodat men er in 2012 mee verder gaat. De muziek komt van Les Mecs Eclectics, Dj Keesy en Dj Galago.

Men gaat zelfs nog een stapje verder dan vorig jaar: voor de 11-14 jarigen is er dit jaar ook Kambiance.

Praktisch

Dit alles vindt plaats in de Brielpoort te Deinze op zaterdag 22 september 2012. Kambiance opent zijn deuren om 18u30 en eindigt om 21u. Een half uur later is het aan de oudere jeugd op KaDance.

Tickets in voorverkoop zijn te verkrijgen in de CM-kantoren van Gent, Deinze, Oudenaarde, Eeklo en Aalst, of via de website (www.kadance.be ). Tickets kosten 5 euro en 7 euro aan de deur. Er is 50% korting voor JOVO kaarthouders. Voor Kambiance betaal je 2 euro aan de deur.

Omdat het niet voor iedereen even makkelijk is om in Deinze te geraken, kan je een zitje reserveren op een van de bussen die vertrekken vanuit Gent, Oudenaarde, Eeklo en Erpe-Mere. Reserveren kan via www.kadance.be

Corrigeer

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio