Een verhaal met toekomstmuziek

Kiezen voor het stadsbos

Kiezen voor het stadsbos

Foto: ELZ

Deinze - Op de avond voor de gemeenteraadsverkiezingen wil hetSamenwerkingsverband Stadsbos het stadsbos nog eens onder de aandacht brengen: een nieuwe groene long in Deinze van 55 ha, waarvan de voorbije jaren al een deel werd tot stand gebracht. Maar er moet ook nog ongeveer 18 ha nieuw bos worden aangeplant. Dus vragen zij het nieuwe stadsbestuur dat het beloofde bos de komende jaren spoedig wordt gerealiseerd.

Op zaterdag 13 oktober laat het Samenwerkingsverband Stadsbos Deinze nog eens van zich horen. Dan maken zij een amusante wandeling door het nieuwe bos en houden zij halt aan de vijf boerderijen in de omgeving.

Daar kunnen de deelnemers verpozen bij een verhaal of toneeltje, komische act of streepje muziek. Hierbij is er de medewerking van De Sterrebloem, Jeugdtheater Crea, Les Amis de Charles, Franky Taveirne en Raymond Haerens en ook Nick Hollevoet.

Droge Geroosterde Notses

Na de wandeling worden de deelnemers in DeCeder omstreeks 19 u vergast op een optreden van de Droge Geroosterde Notses. Er is een gratis drankje en men kan een belegd broodje nuttigen.

Het is een activiteit die zich richt tot alle leeftijden, jong en oud.

Praktisch

Wanneer: zaterdag 13 oktober, vertrek tussen 15u30 en 16 u
Waar: vertrek aan DeCeder, Parijsestraat 34 in Astene.
Deelnemen: kaarten zijn verplicht vooraf te bestellen in Bioshop Deinze of in DeCeder en kosten €3 voor volwassenen en €2 voor kinderen jonger dan 12 jaar.

Meer info via www.stadsbosdeinze.be of op tel. 09 380 01 03.


 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio