Te gast in Up To Date op RadioTequila

FOTO & VIDEO. Xiana stelt nieuwe single voor in Yachtclub

In de zomer van 2008 bracht zangeres Xiana haar eerste single ‘Zoals jij’ in première op de Deinse Feesten. In 2011 boekte zij succes met ‘Wie gelooft jouw honderd leugens’ en vrijdagavond stelde zij de opvolger en haar vierde single, de meezinger ‘Het leven is mooi’, voor in de Yachtclub in Deinze. Xiana, alias Carine Goeteyn, komt uit Deinze maar woont nu in Olsene.

Er was ruime belangstelling voor deze eerste keer dat Xiana ook officieel een nieuwe cd voorstelde aan het publiek. De zangeres had voor deze feestelijke gelegenheid in de Deinse Yachtclub ook een matrozenpakje online op de kop getikt. Ze was trouwens aangekomen in één van de mooie jachten die de Deinse jachthaven opsmukken.

Het leven is mooi

'Het leven is mooi' is een cover van 'Beautiful Life', de hit van de Zweedse groep Ace of Base uit 1995. De Nederlandse tekst is geschreven door Jo met de Banjo, alias ex-Machelaar Jo De Clercq, maar dan onder zijn schrijverspseudoniem ‘Dennis Peirs’. Het was trouwens Jo die Xiana vrijdagavond voorstelde aan het publiek en het miniconcert van Xiana inleidde. ‘Het leven is mooi’ is een vrolijke meezinger, geknipt om ambiance mee te maken.

‘Ik laat me stevig begeleiden door zangleraar Wilfried Van Beveren van het Gentse Conservatorium en door ex-operazangeres Viviane Van Eeghem. En ik heb ook een fantastische producer, Peter Keereman, van PK Productions.’ Keereman werkt samen met grote namen als Garry Hagger, Bart Herman, Willy Sommers, Laura Lynn, Christoff en Lindsay, Swoop en Bart Kaëll. Hij is vooral trots op ‘Adya & Geisha - Cherubino’s aria’, van Adriaan Van Landschoot, die hoog scoorde in Nederland en uitkwam in 16 landen. Het kreeg meer dan één miljoen views op Youtube.

Fanbal en Tequila

De fans kunnen nu al 29 november in hun agenda aankruisen. Dan heeft Xiana haar eerste fanbal in het Ontmoetingscentrum van Olsene. Jo met de Banjo zal presenteren.

Wie zo lang niet kan wachten stemt zondagmorgen 8 juni af op Radio Tequila op FM 1051.1. Xiana is dan te gast met haar nieuwe single in Up To Date, om 9.30 u.

Xiana heeft nu ook een website: www.xiana.be .

 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio